Bulletin svazu

19. TAEKWON‑DO MAGAZÍN (2022)

15. 9. 2022 Jan Weidlich

Máme zde opět začátek nového školního roku a měsíc náborů, ukázek na školách, v obchodních centrech a na nejrůznějších sportovních festivalech. To ale neznamená, že se nic jiného neděje. S Taekwondo magazínem s pořadovým číslem 19 se podíváme do jihočeského Velešína, kde působí jeden z našich pionýrů, držitel 7. danu Mistr Milan Prokeš. Velešínská škola nám ukáže širokou škálu svých aktivit, které zaměřuje nejen na cvičence taekwonda, ale třeba i na jejich rodiče. Víte co je to třeba Tajky? Víte, že ve velešínské škole působí jeden z Mistrů světa (ve Velešíně jich je hned několik!) v taekwondu ITF František Jeřábek, který spojil svůj život s výcvikem nejen taekwondistů ale i profesionálních vojáků? V reportáži z Velešína se dozvíte i o mezinárodním rozměru jejich fungování v duchu ideí zakladatele taekwonda o přátelství lidí z celého světa.

Z šumavských hvozdů se v další reportáži přesuneme do středních Čech za sympatickou tmavovláskou, která se může pyšnit několika mistrovskými tituly z ME a dokonce i zlatem z MS. Pokud netušíte o koho jde, tak malá nápověda – Kolín, srdce bojovnice, smysl pro humor a kamarádství, odchovankyně naší první Mistryně světa ve sportovním boji, křestním jménem… ne, ne, ne nepovíme, podívejte se sami na reportáž.

Pokud již cvičíte taekwondo, tak nasdílejte nový magazín mezi své přátele a známé, popadněte své kamarády a ukažte jim, kde si můžou vyzkoušet jeden z nejúspěšnějších sportů v České republice. Ukažte jim, kde si mohou procvičit tělo i mysl, začít studovat bojové umění. No a pokud v naší velké rodině taekwondistů ještě nejste, tak v závěru 3. letošního magazínu najdete několik důvodů proč se k nám připojit a začít cvičit v jedné z 37 českých škol taekwonda ITF na téměř 180 místech v celé ČR. Přijďte si vyzkoušet všestranné a moderní bojové umění pro celou rodinu – taekwondo ITF a během podzimních náborů si odneste ze svého prvního tréninku malý dárek od Českého svazu taekwon‑do ITF – knížku o taekwondu zdarma. Těšíme se na vás všechny v tělocvičně.

Jan Weidlich
vedoucí Propagačního oddělení
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI