Bulletin svazu

2. svazový ONLINE taekwondo trénink na YOUTUBE.com

27. 4. 2020 Marek Lazor

Máme za sebou historicky 1. svazový on-line taekwon‑do trénink, kterého se zúčastnilo alespoň chvíli i přes menší technické problémy více jak 250 cvičenců nejen z Čecha, ale i Polska, Slovenska, Ukrajiny a Anglie. 3 z nich byli nakonec také vylosováni v soutěži a obdrží originální tričko s motivem letošního Mistrovství Evropy 2020.

V tomto okamžiku pro Vás všechny chystáme 2. ON-LINE taekwon‑do trénink, který proběhne opět v neděli 3. května 2020 od 18:00 hodin na youtube kanálu Českého svazu Taekwon‑do ITF.

Odkaz najdete do pátku buď přímo zde, sociálních sítích, nebo na youtube.com zadejte Český svaz taekwon‑do a vyberte příslušné video.

2. ON-LINE svazový taekwon‑do trénink povede vedoucí školy a hlavní trenér Školy taekwon‑do ITF Frýdek Místek a také trenér juniorské chlapecké reprezentace ČR, Ing. Filip Gavlas (3. dan), který je také autorem nového projektu TAEKWONDO ONLINE.

Pro všechny členy svazu ale i další zájemce z řad veřejnosti bude připraven opět cca hodinový trénink. Během této hodiny se podobně jako minule, krátce protáhnete, zahřejete, vyzkoušíte si jednoduché nácviky pro sportovní boj a na závěr absolvujete krátký kondiční blok včetně uvolnění. A to vše u Vás v domácích podmínkách pouze se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět také ještě svazová soutěž a 3 vylosovaní účastníci on-line tréninku budou moci ještě i zde vyhrát originální tričko s motivem ME 2020.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně konečně zacvičíme ještě ve vetším počtu než minule.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI