Bulletin svazu

Ataxon Open 2022

1. 12. 2022 Ondřej Vrábel

322, 23 škol, 2 země

Poslední soutěž roku 2022 je před námi a hala sportovního centra v pražských Řepích se může těšit na 322 soutěžících z 23 škol České a Slovenské republiky. Překvapivě se nám podařilo překonat květnový rekord Sonkal Openu v počtu soutěžících. Počet zemí bude standardní a vypadá to, že nastavíme standard v počtu ringů, kterých bude v sobotu nachystáno opět 6!

A co bude lepší než minulý rok? Hlavně to, že nemusíme řešit žádná covidová opatření, lepit pásky na ruce a hlídat kolik je kterých lidí na ploše haly. Tuhle situaci si všichni jistě velmi rádi odpustíme.

Pokud se nedostanete do haly, tak se můžete od 10 hodin podívat na 6 online přenosu, a ty doufáme budou fungovat znatelně lépe než při jarním testu.

Pro všechny medailisty máme originální čertovské medaile a na ty nejúspěšnější jednotlivce ve svých skupinách čekají poukázky do Hayashi a chrániče rukou Ataxon! V hale budou i oblíbení čerti, kteří jsou tradičně největším lákadlem pro společné fotografie.

Máte-li čas, přijďte se podívat v sobotu 3. prosince od 10 hodin na soutěžní klání v sestavách a sportovním boji. Závodit se bude každý s každým.

Děkujeme našim partnerům za finanční a materiální pomoc:

  • Magistrát hlavního města Prahy – finanční podpora
  • Český svaz taekwon‑do – záštita, materiální a finanční podpora
  • Ataxon – finanční podpora
  • Hayashi – finanční podpora
mistr Ondřej Vrábel, 7. dan
hlavní organizátor Ataxon Open

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI