Bulletin svazu

Česká republika bude pořádat mistrovství Evropy 2024 v taekwondu ITF!

26. 10. 2021 Marek Lazor

V pondělí 25. října 2021 proběhl v kongresovém sále hotelu Lyttos Beach na řecké Krétě kongres Evropské federace taekwonda (EITF), a to za přítomnosti zástupců řady národních federací evropských zemí. Ten mimo jiné agendy rozhodoval také o pořadatelích následujících dvou mistrovstvích Evropy v letech 2023 a 2024. Nejprve bylo rozhodováno o pořadateli mistrovství Evropy v roce 2023, kterým se nakonec stala Itálie a město Rimini.

Následně se rozhodovalo o pořadateli mistrovství Evropy, v olympijském roce 2024. Vzhledem ke zrušenému mistrovství Evropy v České republice v roce 2020 z důvodu celosvětové pandemie, jsme po dohodě s vedením EITF požádali o náhradní termín. Nakonec jsme se shodli na roce 2024 a kongres nám tento rok oficiálně potvrdil. Věříme, že úspěšně navážeme po 22 letech na české pořadatelství mistrovství Evropy, které proběhlo v jihočeské Třeboni.

Proto s přípravami na toto mistrovství Evropy začínáme již dnes a věříme, že také spousta členů našeho svazu nám v této práci pomůže.

Podívejte se na promo video k našemu pořadatelství:

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI