Bulletin svazu

Cvič s námi taekwon‑do online každý den!

9. 1. 2021 Marek Lazor

Vzhledem k tomu, že se v České republice i nadále nedaří řešit situace ohledně nemoci COVID-19 a stále není možné cvičit taekwon‑do v tělocvičnách, připravil Český svaz taekwon‑do ITF pro všechny další zajímavou aktivitu.

Ve spolupráce se svými sdruženými školami taekwonda po celé České republice nabízí nejen všem svým členům online tréninky a semináře taekwonda prakticky na každý den v týdnu. A často nejen jeden, ale je na výběr hned několik tréninků denně.

Navíc každou neděli od 18:00 hodin i nadále svaz připravuje celosvazový online trénink na YouTube kanálu, který je veden vždy jiným českým mezinárodním instruktorem taekwonda. V neděli máte navíc za svou účast na tomto celosvazovém tréninku možnost vyhrát zajímavou věcnou cenu.

Aktuální seznam všech online tréninků (denně přibývají další), kterých se můžete zúčastnit, najdete v kalendáři Českého svazu Taekwon-Do ITF.

Věříme, že se Vám tato nová aktivita, na které spolupracuje mimo svazu také velká část českých škol taekwonda, bude líbit a využijete ji ke svému zlepšování se v taekwondu. Nabídka je určena také všem členům škol, které doposud online tréninky nepořádají.

Tréninků, kde není uveden technický stupeň v taekwondu ITF, se mohou účastnit také nečlenové svazu a naše cvičení si vyzkoušet.

Tyto online tréninky budeme propagovat až do té doby, dokud nás nařízení vlády ČR opět nepustí cvičit zpět do našich tělocvičen.

Ing. Marek Lazor
Prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI