Bulletin svazu

Na Mistrovství České republiky barevných pásků se chystá 289 závodníků z 22 škol!

23. 9. 2020 Kamil Šamal

Už tento víkend, 25. až 27. září 2020, proběhne ve Sportovním centru ČUS v Nymburce Mistrovství České republiky barevných pásků 2020 v taekwondu ITF.

To se přesunulo z původního květnového termínu na září z důvodů opatření, která byla v květnu přijata na celém území České republiky. Tato soutěž je určena pro držitele žlutých až červenočerných pásů a v doprovodném programu zde mohou o medaile soutěžit i ti s páskem bílým a bíložlutým.

Všichni závodníci zde mohou soutěžit jak v jednotlivcích, tak i v týmech a to ve třech, respektive senioři ve čtyřech soutěžních disciplínách taekwonda ITF (technické sestavy, sportovní semikontaktní boj, speciální techniky a silové přerážení).

Jsme rádi, že i přes situaci, kterou v tuto chvíli všichni prožíváme, se na toto mistrovství přihlásilo 289 závodníků z 22 sdružených škol taekwonda z celé České republiky a opět budete moct vše sledovat i doma u monitorů při online přenosu.

Největší výpravy přivezou skoro již tradičně Taekwon Do ITF Brno a a Taekwon Do ITF Karviná nebo i Taekwon Do ITF Silla. Těšíme se na vás.

Ing. Kamil Šamal
vedoucí soutěžního oddělení
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI