Bulletin svazu

Nabídka přípravných seminářů pro letošní Mistrovství Evropy v taekwondu ITF

26. 1. 2020 Martin Zámečník

Vážení taekwondisté, vážení vedoucí škol, dovoluji si Vás pozvat na sérii 4 seminářů konaných v Praze na ZŠ Campanus se špičkovými českými učiteli taekwonda ITF pořádané školou Ge-baek Hosin Sool.

Hlavním úkolem je sportovní příprava nominovaných na ME 2020 v taekwondu ITF, nicméně semináře jsou určeny všem od 4. kupu (výjimečně šikovní zelení).

Semináře budou vždy v sobotu v době 10:40 – 13:00 hodin a odpoledne v době 15:00 – 17:00 hodin.

Hlavní náplní budou technické sestavy – tul (pochopení základních technik, správný pohyb s aktivací celého těla, energie v technikách, specifika technik v tulech, dril základních technik a tulů) a sportovní matsogi (stepping a pohyb, vzdálenosti, starty a efektivní překonání vzdálenosti k soupeři, kontratechniky, aplikace povinných otoček v kombinacích a kontratechnikách, dril technik a soubojů).

Semináře budou vedeny mistrem Martinem Zámečníkem a vždy jedním z předních českých učitelů v těchto termínech:

sobota, 1. února 2020 plus sabom Milan Prokeš (6. dan)
sobota, 8. února 2020 plus sabom Jan Mraček (5. dan)
sobota, 21. března 2020 plus sahyon Rostislav Kaňka (7. dan)
sobota, 18. dubna 2020 plus sabom Ondřej Vrábel (6. dan)

Cena každého semináře je 300 Kč s úhradou na místě.

Všechny semináře jsou zdarma pro závodící na ME 2020 v Praze (všichni reprezentanti a nominovaní, kteří potvrdili účast), vedoucí škol, instruktory, učitele a asistenty školy Ge-baek Hosin Sool a závodníky STM Praha II.

Těším se s Vámi nashledanou a pevně doufám, že se podaří rozvinout další možnost, jak si společně zacvičit a v budoucnu oslovit a představit i další české učitele.

Taekwon!

mistr Martin Zámečník
vedoucí školy taekwon‑do ITF Gebaek Hosinsool
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI