Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #11 – Rozhovor s prezidentem ITF, profesorem Ri Yong Sonem

14. 9. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut."

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

V jedenáctém podcastu Vám přineseme v premiéře ve středu 15. září 2021 ve 14:00 hodin opravdu vzácného hosta.

Poslední prázdninový den jsme se vypravili do hlavního města Rakouska, do Vídně, abychom zde přímo v sídle ITF vyzpovídali přímo stávajícího prezidenta ITF, profesora Ri Yong Sona.

V opravdu zajímavém osobním rozhovoru se tak dozvíte nejen informace přímo ze soukromého života prezidenta ITF, ale zda také cvičí taekwon‑do, případně kdo ho při cvičení zásadně inspiroval. Dozvíte se, jaká cesta vedla až pozici prezidenta celosvětové organizace, nebo zda pokračuje další sbližování s olympijskou verzí taekwonda (WT).

Nyní se náš podcastový tým usilovně připravuje na letošní mistrovství Evropy v taekwondu ITF na řeckou Krétu, kde se bude snažit natočit dalších několik podcastových rozhovorů s osobnostmi světového taekwonda.

Tento rozhovor, který je tentokrát celý v anglickém jazyce, můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Současně se na něj také budete moci podívat již i na videorozhovor na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF. I zde bude také rozhovor v anglickém jazyce, české titulky přidáme pro české diváky co nejdříve.

Máte-li námět nebo tip na dalšího zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI