Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #13 – Reprezentant v době covidové

12. 10. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut."

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

Ve třináctém podcastu, který Vám přineseme v premiéře ve středu 13. října 2021 ve 14:00 hodin, nabídneme další zajímavý rozhovor, tentokrát s dnes již seniorským reprezentantem ČR ve sportovním taekwondu a členem školy taekwonda v Milovicích, Honzou Zachrdlou.

Rozhovor vznikal v letošním roce na jaře, kdy se nemohlo kvůli přetrvávající světové pandemii stále cvičit a poznáte v něm jednoho z našich českých reprezentantů. Zjistíte, čím se zabývá mimo taekwon‑do, jak se vyrovnával s covidovou situací a mnohé další.

Covidová doba byla a je určitě složitá pro nás všechny a právě takovéto rozhovory mohou poskytnout návody ostatním, jak zůstat a pokračovat nejen ve cvičení taekwonda, ale zůstat aktivní ve všech směrech.

Tento rozhovor, podobně jako i všechny ostatní, můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Máte-li námět nebo tip na dalšího zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI