Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #16 – Rozhovor s mistry České republiky 2021 v taekwondu ITF

23. 11. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut."

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

V šestnáctém podcastu, který Vám přineseme v premiéře ve středu 24. listopadu 2021 ve 14:00 hodin, nabídneme další velmi aktuální rozhovor, a to přímo s letošními mistry České republiky ve sportovním taekwondu ITF ve skupině dan (černé pásy).

V tomto rozhovoru, který proběhl v sobotu 20. listopadu 2021 jen pár minut po skončení letošního MČR 2021 v taekwondu ITF, se dozvíte zajímavosti o Tereze Štekerové (nejúspěšnější seniorské závodnici MČR 2021) a o Jirkovi Novákovi (nejúspěšnějšímu seniorskému závodníkovi MČR 2021).

Tento rozhovor, podobně jako i všechny ostatní, můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Máte-li námět nebo tip na dalšího zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI