Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #7 – Juniorská mistryně světa

15. 6. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut."

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

V pořadí sedmý podcastový rozhovor Vám přineseme v premiéře ve středu 16. června 2021 ve 14:00 hodin.

Hostem sedmého svazového podcastu je jedna z našich nejtalentovanějších reprezentantek České republiky, Anežka Viktorie Čurdová (2. dan) z Třeboně.

Anežka dokázala na posledním juniorském mistrovství světa v roce 2019 v Bulharsku vyhrát soutěžní disciplínu sportovní boj do 64 kg a vybojovala tak pro sebe poprvé světový titul. Před tím však již třikrát za sebou dokázala ve stejné disciplíně v letech 2017, 2018 i 2019 vyhrát mistrovství Evropy v taekwondu ITF.

Poslechněte si, co všechno je proto potřeba obětovat.

Tento rozhovor můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Máte-li námět nebo tip na zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI