Bulletin svazu

Pozvánka na 19. letní kemp taekwonda

29. 6. 2021 Martin Zámečník

Vážení vedoucí škol, členové, taekwonďáci,

rád bych Vás pozval všechny na tradiční Letní kemp s velmistrem Hwang Ho‑jongem, který se uskuteční letos od 27. července 2021 do 1. srpna 2021. Propozice najdete zde hned pod článkem.

Kemp je určen všem technickým stupňům a můžete sebou vzít i necvičící, například rodinné příslušníky. Akce probíhá v nově budovaném sportovním centru školy Ge-baek Hosin Sool v Beztahově u Votic (Středočeský kraj) a budete mít možnost si zacvičit i ve zbrusu nové sportovní hale naší školy.

Hlavní náplní je intenzivní příprava na danové zkoušky, kterými bude akce zakončena. Tréninky povedou členové zkušební komise svazu a očekáváme i mezinárodní účast na kempu.

Kromě dvou tréninků denně se můžete těšit na další doprovodné akce jako přednášky k teorii taekwonda, výlety, táborák s grilovačkou, koupání, míčové hry a dobrou zábavu obecně. Příjezd pouze s dobrou náladou!

Nezapomeňte, že stejně jako vždy, když navštěvujete jakoukoliv akci jiné školy, tak musí být Váš vedoucí školy o této skutečnosti informován a souhlasit.

Akce opět získala záštitu ČST ITF, takže můžete počítat se slušnou porcí hodin seminářů a ještě více třeba pro zisk trenérských tříd, ale především pořádným tréninkem!

Nejen organizační skupina naší školy se těší na všechny zájemce. Využijte jedinečné možnosti si jako nízký pásek zacvičit s velmistrem a mistry taekwonda nebo se intenzivně připravit na zkoušky na černé pásky pod dohledem hlavního instruktora taekwonda pro ČR, korejského velmistra Hwang Ho‑jonga.

Před akcí a v druhé polovině srpna probíhají na stejném místě další tři soustředění školy Ge-baek Hosin Sool pod vedením mistra Martina Zámečníka.

Každé soustředění má jinou intenzitu a vybere si každý student dle svých možností a schopností. Na soustředěních přivítáme také mnohé zajímavé hosty včetně hlavního trenéra státní reprezentace Honzu Mračka a další zahraniční mistry. Bližší informace o těchto akcích a přihlášky naleznete na www.tkd.cz v harmonogramu akcí.

S pozdravem

Taekwon!

mistr Martin Zámečník
předseda školy GBHS
+420 603 302 739

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI