Bulletin svazu

Prosincový severomoravský technický seminář v taekwondu ITF od 2. danu

14. 1. 2020 Marek Lazor

V pondělí 16. prosince 2019 se v tělocvičně ZŠ Horymírova v Ostravě Zábřehu uskutečnil poslední technický seminář s velmistrem Hwang Ho‑jongem v roce 2019 na severní Moravě.

Seminář se uskutečnil po žákovských zkouškách na technické stupně kup, které vykonali ostravské děti právě před korejským velmistrem Hwang Ho‑jongem (9. dan).

Vzhledem k tomu, že byl tento seminář určen držitelům technického stupně 2. dan a vyšší, měli všichni účastníci příležitost si projít krok po kroku i s příslušnou teorií především 6 technických sestav od Eui-am až po Choi-yong, které se cvičí na 3. a 4. dan v taekwondu ITF.

Věříme, že všichni zúčastnění byli s náplní semináře spokojeni a všichni si opět zlepšili nejen teorii, ale praxi v technikách taekwonda.

Obdobný technický seminář pro držitele 2. danu a vyššího se uskuteční v lednu opět v Ostravě, a to konkrétně ve čtvrtek 23. ledna 2020.

Hned následující týden se pak ve středu ve Frýdku Místku uskuteční další regionální technický seminář, který už však bude určen všem držitelům od 2. kupu (červený pásek).

Ing. Marek Lazor
vedoucí školy taekwon‑do ITF Ostrava

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI