Bulletin svazu

První Czech E-OPEN v taekwondu ITF

1. 3. 2021 Ondřej Vrábel

Situace s pandemií se bohužel nelepší, a to co se nám před rokem zdálo jako záležitost na pár týdnů nebo maximálně měsíců, je tu s nám nadále.

Taekwondisté a taekwondistky jsou samozřejmě bojovníci a proto se snaží hledat nejen cesty jak trénovat bez tělocvičen, ale také jak závodit i v časech silných restrikcí.

Většina z nás si ještě před rokem neuměla představit online tréninky, soustředění, semináře a už vůbec ne soutěžní klání. Bohužel doba, a její omezení, nás naučila.

V České republice se začátkem března začala platit velmi přísná opatření, ale i tak Vás všechny chceme pozvat na první Czech E-OPEN v taekwondu ITF.

Pravidla pro natočení vašich soutěžních tulů najdete v propozicích a vězte, že jsme se snažili nastavit vše tak, aby si mohl zasoutěžit opravdu každý, kdo má alespoň žlutý pásek.

Hlavním cílem akce je získat motivaci pro drilování sestav a tím nás zase vrátit zpět k pozitivním myšlenkám, které v této velmi obtížné době potřebujeme.

Přestože propozice stanovují striktní cvičení na boso, budeme vzhledem k nové situaci tolerovat cvičení ve sportovní obuvi při venkovním cvičení.

Vezměte dobok, pásek a třeba mobil a začněte točit své závodní tuly.

Staň se právě TY vítězem prvního Czech E-OPENu!

Poznámka: Aktuálně čekáme na přidání naši soutěže na Cyber Aréně, proto v následujících dnech nebude ještě možné se hned zaregistrovat. Nicméně využijte tento čas a videa si pro sebe pořiďte!

Ondřej Vrábel
Hlavní organizátor
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI