Bulletin svazu

Říjnový jihočeský regionální technický seminář v taekwondu ITF

22. 10. 2019 Anežka Viktorie Čurdová

Netradičně na pátek 18. října 2019 byl ve Velešíne naplánován další z řady jihočeských regionálních svazových seminářů, tentokrát pro držitele 2. danů a vyšších.

Velmistr Hwang Ho‑jong přejížděl na tento seminář rovnou ze čtvrtečního semináře, který se konal na severní Moravě v Ostravě a čekal ho tak páteční průjezd Brnem. Bohužel složitá páteční dopravní situace v Brně uvěznila velmistra Hwanga na dálnici D1 v Brně na více jak 3 hodiny a tak bylo zřejmé, že seminář ve Velešíně již nestihne a bude ho tedy muset vést někdo jiný.

Naštěstí má jihočeský region řadu zkušených instruktorů, a tak si hlavní část semináře po nezbytném rozcvičení a fotbale vzal na starosti mistr Rostislav Kaňka (7. dan), ve které si všichni zacvičili technické sestavy na 3. dan (Eui-am až Juche). Ve druhé části pak vyučoval vybrané sebeobrany mezinárodní instruktor Milan Prokeš (6. dan).

V listopadu se jistě opět všichni potkáme na dalším pravidelném semináři v jižních Čechách, tentokrát již i s našim velmistrem Hwangem.

Anežka Čurdová
škola taekwon‑do ITF Třeboň

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI