Bulletin svazu

Školení trenérů – online obecná část sportovního tréninku pro licence II. třídy (B)

9. 2. 2021 Marek Lazor

Získejte další vzdělání a absolvujte letos 2. trenérskou třídu se specializací taekwon‑do ITF. Tuto trenérskou třídu akceptují všechny naše národní autority a mimo jiné Vám umožní získat také živnostenský list na vázanou činnost trenér taekwonda ITF.

V návaznosti na přetrvávající situaci kolem šíření koronaviru COVID-19 nabízí Vyšší odborná škola ČUS konání obecné části kurzu online po předchozí domluvě, a to v plném rozsahu 50 hodin v jarním termínu.

Termín školení: 26.3. – 28. 3. 2021 (I. část) a 9.4. – 11. 4. 2021 (II. část)

Místo konání školení: Online platforma, případně dle aktuálních podmínek v ČR v aule na Vyšší odborné škole ČUS s. r. o., Vaníčkova 6/100, 160 17, Praha 6.

Tuto možnost mohou využít všichni zájemci o trenérský kurz a doporučujeme ji využít zájemcům z ohrožených skupin nebo ohnisek nákazy. Podmínky účasti jsou věk minimálně 18 let, zaplacený účastnický poplatek, písemný souhlas národního sportovního svazu s účastí na kurzu (svaz udělí všem řádným členům), doklad o dosažení středoškolského vzdělání zakončené maturitní zkouškou (maturitní vysvědčení) nebo osvědčení z kurzu pro účastníky bez maturity.

Kurz probíhá formou přednášek v rozsahu 50 výukových hodin, a to Anatomie a diagnostika hybného systému (10 hodin), Dopingová problematika (2 hodiny), Fyziologie člověka a tělesných cvičení (10 hodin), Hygienické zásady (4 hodiny), Pedagogika (4 hodiny), Právo a sport (2 hodiny), Psychologie (4 hodiny), Teorie a didaktika sportovního tréninku (6 hodin), Traumatologie a zásady první pomoci (4 hodiny) a Základy výživy (4 hodiny).

Kurz je zakončen písemným testem, který bude hodnocen.

Pro úspěšný zisk licence trenéra II. třídy (B) je potřeba absolvovat obecnou část (50 hodin), dále speciální část (100 hodin) a nakonec splnit závěrečné zkoušky. Speciální část se plní pomocí svazové docházky na technické semináře a aktuální stav lze zjistit na portálu svazu.

Cena školení: 3 100,- Kč / osoba

Online přihláška: https://vos-cus.cz/prihlaska-ts

Přihláška je závazná, jejím podáním se zakládá povinnost k úhradě poplatku, storno není možné.

Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Mgr. Veronika Szabó, Vyšší odborná škola ČUS
Tel: +420 734 358 231
Email: szabo@cuscz.cz
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI