Bulletin svazu

Tréninkové sobotní dopo s mistrem Martinem Zámečníkem a trenérem ukrajinské reprezentace Kirillem Niemykinem

4. 5. 2022 Martin Zámečník

Rád bych pozval všechny taekwondisty v sobotu 7. května 2022 na tréninkové sobotní dopo s mistrem Martinem Zámečníkem a trenérem ukrajinské reprezentace Kirillem Niemykinem, které se uskuteční v tělocvičně ZŠ Campanus v Praze 11 – Chodov.

Ve dvou 90 minutových tréninkových jednotkách od 9:30 hodin a 11:10 hodin Vám představí mistr Martin Zámečník obvyklé chyby v prezentaci technických sestav s detailním vysvětlením principů základních pohybů. Kirill Niemykin Vám pak pomůže s nácvikem a technikou pro sportovní boj s důrazem na strategii a taktiku sportovního zápasu.

Na této akci uvítáme všechny technické stupně bez rozdílu, na místě budete rozděleni do dvou skupin dle technického stupně a tomu bude i přizpůsoben Váš program.

Případný finanční výtěžek z celé akce půjde na podporu ukrajinských běženců, přičemž vstupné je dobrovolné.

Přijeďte si zacvičit s aktuálními mistry Evropy z České republiky z Ukrajiny, podpořte ukrajinské běžence třeba jen svou účastí nebo i finančně, a hlavně zlepšete Vaše taekwon‑do!!!

Pokud neoplýváte dobrou náladou, motivací se dozvídat nové věci nebo svolením Vašeho učitele, tak nejste na akci vítáni.

Obdobnou akci připravujeme i na další sobotu 14. 5. 2022 ve sportovním centru školy Ge Baek Hosin Sool v Beztahově u Votic.

S pozdravem Taekwon!

mistr Martin Zámečník
předseda školy Ge Baek Hosin Sool
tel. +420 603 302 739
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI