Bulletin svazu

Vánoční charita 2020 školy taekwon‑do ITF Sonkal

17. 12. 2020 Ondřej Vrábel

Letošní rok jsme všichni očekávali trochu speciální díky dvěma dvacítkám v letopočtu, ale rozhodně si nikdo nepřál specialitu v podobě pandemie viru Covid-19.

Všichni jsme se naučili improvizovat a v mnoha ohledech jsme byli přinuceni změnit své životní návyky. Na úplný závěr roku nám bylo umožněno na chvíli nahlédnout zpět do našich tělocvičen, bohužel toto mělo příliš krátkého trvání…

Veškerá aktuální omezení nám znemožňují uspořádat naši nejtradičnější akci, a to každoroční Vánoční exhibici.

Přestože se nebudeme moci potkat a společně zrekapitulovat rok DVACETDVACET, tak bychom neradi zapomněli na mnohaletou tradici, která je s ní již nedílně spojená – CHARITU.

Bohužel zvláštnost letošního roku přispěla k tomu, že nemáme ani dostatek fotografií pro charitativní kalendář, jako tomu bylo vloni. Ale nebojte se, letos na to půjdeme trochu jinak.

Jak to tedy uděláme? V Sonkalu máme spoustu chytrých a kreativních lidí, což vedlo k velmi zajímavému nápadu jak si vše vynahradit.

V pátek 18. prosince 2020 pro vás budeme mít na Facebooku, Instagramu, YouTube a webu www.sonkal.cz malou návnadu v podobě virtuálního video kalendáře 2020, ale to hlavní na vás bude čekat ve středu 23. 12. 2020 v 19.00 hodin na YouTube!

Každý kdo pošle finanční příspěvek Maxíkovi, ano to je ten malý chlapík a velký bojovník, kterému pomáhal náš kalendář v loňském roce a vyplní níže uvedený formulář, dostane do mailu odkaz na sledování našeho speciálně připraveného sestřihu Sonkalu za rok 2020!

Výši částky necháme na každém z Vás, ale vloni to bylo 200,- Kč za kalendář, tak by bylo super začínat na této částce.

Příspěvky posílejte přímo na Maxíkův účet. Třeba pomocí QR kódu nebo číslo účtu 2001585468 / 2010.

Všechny informace o Maxíkovi najdete na www.maxuvzivot.cz nebo www.facebook.com/maxuvzivot/

Neberte to prosím, že si JEN kupujete premiéru videa! Děláte dobrý skutek a jsem přesvědčen, že všichni máme srdce na správném místě a to video bude pro všechny z nás hezkým bonusem.

A my vám přidáme ještě jeden bonus, do e-mailu dostanete odkaz na premiéru zatím posledního videa taekwon‑do & Česká republika – Třeboň. Ta bude na Štědrý den ve 20:00 hodin na YouTube.

Obě videa tak dostanete s velkým předstihem, ti kdo nemají srdce na správném místě, se k oběma videím dostanou až někdy po Novém roce!

Odkaz na formulář: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevnlTslXooQcSMVjdtkPdRXSe4KK8KO1k74o0W-wg8IGiHYA/viewform?fbclid=IwAR2Wdll-SVZqseGy-UGWEYUr8ODBzGo7JCEVHDnc75VbOtepGnxNH-PfxX8

Ondřej Vrábel
Vedoucí školy taekwon‑do ITF Sonkal
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI