Bulletin svazu

Vítězové 21. letní svazové fotosoutěže o nejhezčí fotografii s tématikou taekwonda ITF!

10. 11. 2022 Jan Weidlich

V letošním 21. ročníku soutěže Českého svazu taekwon‑do ITF o nejhezčí letní fotografii s motivem taekwonda jsme, stejně jako v roce loňském, udělovali 2 ocenění. Prvním byla cena veřejnosti, kde autoři fotografií usilovali o podporu fanoušků na svazovém facebookovém profilu, a druhým 3 ceny odborné poroty, kde hlasovali vedoucí klubů a velmistr Hwang Ho‑jong.

Celkem se sešlo 16 soutěžních fotografií a určitě nás potěšila skutečnost, že účastníci soutěže věnovali pozornost nejen motivu taekwonda jako je např. kop, nebo úder, ale i prostředí, kde fotografie vznikla. Lokalita může bezesporu posunout soutěžní klání na velmi zajímavou úroveň.

Ve veřejném hlasování vyhrála fotografie Antona Klubničkina (foto č. 16), která předběhla druhý příspěvek v pořadí o pouhé 2 hlasy.

V odborném hlasování pak získalo prvenství foto z nápadité dílny rodiny Heyduškových, protože pomyslným zlatem byla oceněna Lucie Heydušková (foto č. 2).

Na druhé příčce se pak umístila fotografie Sebastiana Bražiny (foto č. 11).

Třetí místo velmi těsně získala povedená fotografie „létajícího“ Stepana Knyshova (foto č. 15).

Všichni výherci obdrží poukazy na nákup v Alze, a to v hodnotách 5000 Kč (1. místo), 3000 Kč (2. místo), 2000 Kč (3. místo a cena veřejnosti).

Všem moc děkujeme za účast a povedené snímky. Vítězové letošní 21. fotosoutěže si budou moci ceny a certifikáty převzít osobně na sobotním slavnostním nástupu na Mistrovství ČR skupiny dan v taekwondu ITF.

Těšíme se na shledanou již tuto sobotu 12. 11. 2022 v Ostravě!

Jan Weidlich
vedoucí Propagačního oddělení
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI