Bulletin svazu

Výherce 3. svazového online taekwondo tréninku a statistika streamu

13. 5. 2020 Marek Lazor

V neděli 10. května 2020 od 18:00 hodin jste měli možnost si všichni opět zacvičit zacvičit taekwon‑do, a to na 3. svazovém on-line taekwon‑do tréninku.

Tréninku se tentokrát ujal Libor Macháň (6. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Brno a také jeden z našich nejúspěšnějších českých reprezentantů a aktuálně již více jak 5 let nejlepším veteránským bojovníkem na světě. Vyhrál v nejtěžší váhové kategorii nad 90 kg sportovní boj na mistrovství světa 2016 v Itálii, na mistrovství světa 2018 v Bělorusku i na posledním mistrovství světa 2019 v Bulharsku.

Tréninku se nakonec zúčastnilo více jak 240 osob z 20 svazových a 2 dalších škol a klubů taekwonda, přičemž nejvíce v jeden okamžik cvičilo 59 osob. Tréninku se účastnili nejen cvičenci z České republiky, ale také ze Slovenska a Polska.

Podívejte se na záznam celého 3. svazového on-line taekwon‑do tréninku:

Součástí také tohoto tréninku byla také soutěž o originální kovový věšák na medaile s logem Mezinárodní Federace Taekwonda (ITF).

Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 70 cvičenců, z nichž bylo 66 členů našeho svazu a 4 členové jiných organizací, především ze zahraničí.

Mimochodem největší zastoupení na tomto tréninku měla opět Škola taekwon‑do ITF NA-MU, a to celkem 14 studentů.

Všem účastníkům, členům našeho svazu jsme proto přidělili pořadové číslo podle toho, kdy se do soutěže přihlásili od 1 do 70. Následně jsme na internetu provedli losování na on-line generátoru náhodných čísel tak, že jsme provedli prvních 10 zkušebních losování a následně provedli ostré 11 losování. Z tohoto ostrého losování tentokrát vzešlo číslo 12.

Nyní již tedy můžeme zveřejnit hlavního výherce a nového majitele originálního kovového věšáku na medaile s logem Mezinárodní Federace Taekwonda (ITF), kterým se stává:

  1. Apoléna Ponížilová, Škola taekwon‑do ITF NA-MU

Výherci moc gratulujeme, spojíme se s ním a výhru co nejdříve předáme.

Pokud máte o kovový věšák na medaile zájem i přesto, že se Vám jej nepodařilo vyhrát, můžete kontaktovat českého výrobce, společnost UA75. Všechny kontakty najdete např. na facebooku, kde stačí zadat do vyhledávače název společnosti.

Jsme rádi, že se Vám všechny svazové on-line tréninky líbily. Aktuálně zvažujeme, že bychom ve vysílání svazových on-line tréninků s našimi předními instruktory pokračovali, a to cca 1 x za měsíc.

Pokud se vše podaří, přineseme další trénink v červnu. A jak jinak než opět v neděli v 18:00 hodin na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI