Bulletin svazu

Výherci 12. svazového online taekwon‑do tréninku z 10. 1. 2021

12. 1. 2021 Marek Lazor

V neděli 10. ledna 2021 od 18:00 hodin jste měli všichni možnost poprvé v novém roce 2021 si opět společně zacvičit a snad se naučit něco nového na 12. svazovém online taekwon‑do tréninku. Ty na základě aktuálního stavu v České republice budou pokračovat i v novém roce 2021.

60 minutový trénink vedl další český mezinárodní instruktor taekwonda, a to Petr Smejkal (6. dan), vedoucí a hlavní trenér Školy taekwon‑do ITF Toi-gae Praha, kterého můžete znát mimo jiné také jako letitého národního i mezinárodního rozhodčího taekwonda.

Celý nedělní trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na aktivní cvičení, kde nechyběla rozcvička, zahřátí, nácvik vybraných technik taekwonda a nakonec i posilovací cvičení zaměřené na střed těla.

Podívejte se na záznam celého tréninku:

Tréninku se opět zúčastnilo skoro 250 studentů z 20 svazových škol a klubů taekwonda, přičemž v průměru bylo připojeno v jeden okamžik 50 – 60 osob. Tréninku se zúčastnili také zájemci z Polska a Jižní Koreje.

Součástí také tohoto tréninku byla soutěž, a to opět o 3 originální svazové ručníky s motivem cvičení taekwonda (chlapec, dívka).

Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo přesně 86 cvičenců, přičemž skoro všichni všichni byli také členové našeho svazu.

Největší zastoupení na tomto tréninku měla tentokrát škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (14), před školami Na-Mu (11), Sonkal (10) a Sabom (8).

Všem účastníkům soutěže jsme proto přidělili pořadové číslo podle toho, kdy se do soutěže přihlásili od 1 do 86. Následně jsme na internetu provedli losování na on-line generátoru náhodných čísel tak, že jsme provedli prvních 10 zkušebních losování a následně provedli ostré 11, 12 a 13 losování. Z těchto ostrých losování tentokrát vzešla čísla 59, 27 a 77.

Nyní již tedy můžeme zveřejnit poslední 3 svazové výherce originálního ručníku s motivem taekwonda, kteří budou tento ručník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Jan Sekera, Škola taekwon‑do ITF Sabom
2. Zdeněk Rubeš, Škola taekwon‑do ITF Tong-il České Budějovice
3. Lenka Vavřínová Rezlerová, Škola taekwon‑do ITF Na-Mu

Všem výhercům gratulujeme a ručníky všem zašleme tento týden poštou.

Navíc jsme nově, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy (tedy 1 z 6 účastníků školy taekwonda ITF Toi-gae Praha). Tímto speciálním výhercem se stal cvičenec s číslem 3, a to:

4. Marián Žilák, Škola taekwon‑do ITF Toi-gae Praha

Věříme, že se Vám online svazové tréninky a semináře líbí, můžete se na ně také na svazovém YouTube kanále (playlist online tréninky a semináře) kdykoli znovu podívat a zacvičit si.

Již nyní pro Vás připravujeme další nedělní online technický seminář a navíc ještě jedno překvapení. Sledujte naše stránky a dozvíte se více…

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI