Bulletin svazu

Výherci 15. svazového online taekwon‑do tréninku z 31. 1. 2021

1. 2. 2021 Marek Lazor

V neděli 31. ledna 2021 od 18:00 hodin jste měli všichni možnost, jako každou neděli v roce 2021, si opět společně zacvičit a snad se naučit něco nového na 15. svazovém online taekwon‑do tréninku. Ty na základě aktuálního stavu v České republice pokračují plynule i v novém roce 2021.

Lehce delší jak 60 minutový trénink tentokrát vedla unikátní česká rodina taekwondistů, ve kterém se Vám představily při cvičení taekwonda hned 3 generace rodiny Císařů z Velešína.

Celý nedělní trénink, který byl určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na aktivní cvičení, kde nechybělo rozcvičení a dále výuka i trénink všech řízených nácviků boje v taekwondu (sambo, ibo i ilbo matsogi). Na konci jste se pak mohli dát do kupy při závěrečném uvolnění. A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem! Podívejte se na záznam celého semináře:

Součástí i tohoto online tréninku byla soutěž, a to o 3 originální svazové nákrčníky s motivem cvičení taekwonda. Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 92 cvičenců.

Největší zastoupení i na tomto tréninku měla domácí škola taekwon‑do ITF Velešín (19) před školami Ge-baek Hosin Sool (16), Na-Mu (10) a Tong-il České Budějovice (6).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit další 3 svazové výherce originálního nákrčníku s motivem taekwonda, kteří budou tento nákrčník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Ondřej Chábera, Škola taekwon‑do ITF Silla
2. Daniel Willimetz, Škola taekwon‑do ITF Kerberos
3. Jakub Švec, Škola taekwon‑do ITF Velešín

Všem výhercům gratulujeme, nákrčníky všem zašleme tento týden poštou.

Navíc jsme opět, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy. Tímto speciálním výhercem se stal:

4. Lukáš Sluka, Škola taekwon‑do ITF Velešín

Domácí škola si tentokrát připravila pro všechny účastníky ještě jednu tipovací soutěž navíc, kde byl úkol odhadnout celkový věk všech 5 účastníků tréninku z rodiny Císařů. Ten se nakonec podařilo uhádnout naprosto přesně, tedy 184 let, jednomu účastníku, další 4 byli jen těsně vedle. Proto se zástupci školy rozhodli odměnit výroční knihou školy taekwon‑do ITF Velešín všech 5 tipujících, kterými jsou:

1. Zdenka Šedivá, Škola taekwon‑do ITF Velešín (tip 184)
2. Tomáš Svoboda, Škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (tip 183)
3. Eliška Fuxová, Škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (tip 185)
4. Jakub Švec, Škola taekwon‑do ITF Velešín (tip 185)
5. Robert Willimetz, Škola taekwon‑do ITF Kerberos (tip 185)

Všem výhercům budou ceny zaslány tento týden poštou. Věříme, že se Vám online svazové tréninky a semináře líbí, můžete se na ně také na svazovém YouTube kanále kdykoli znovu podívat a zacvičit si.

Také tento víkend si budete moci zacvičit taekwon‑do, tentokrát ale netradičně již v sobotu 6. 2. 2021 od 10:00 do 13:00 hodin, a to na 1. části mezinárodního technického semináře ITF, který povede osobně velmistr Hwang Ho‑jong. Seminář bude opět vysílán online na youtube kanálu svazu (odkaz zveřejníme v samostatném článku) a kromě soutěže se bude účast všem účastníkům od 2. kupu výše počítat ve výši 4 vyučovacích hodin do svazové docházky na technické semináře.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI