Bulletin svazu

Výherci 16. svazového online taekwon‑do semináře z 6. 2. 2021

9. 2. 2021 Marek Lazor

Mimořádně v sobotu 6. února 2021 od 10:00 do 13:00 hodin jste měli možnost se již po šestnácté zúčastnit dalšího svazového online taekwon‑do semináře.

Toto mimořádné vysílání, které bylo součástí 1. části mezinárodního technického semináře ITF, trvalo plných 180 minut a všem zapsaným účastníkům s technickým stupněm 2. kup nebo vyšší bude zapsán do svazové docházky.

Celý technický seminář vedl osobně korejský velmistr Hwang Ho‑jong (9. dan), hlavní instruktor taekwonda ITF v České republice a současně také předseda technické a vzdělávací komise ITF.

Tento seminář byl určen především pro zaregistrované účastníky z celého světa a nebudete již mít možnost se na něj podívat znovu ze záznamu. Měli jste tak možnost jej vidět pouze v jeho premiéře.

Podívejte se alespoň na krátký záznam z průběhu semináře:

Součástí i tohoto online semináře byla soutěž, a to hned o 5 originálních svazových nákrčníků s motivem cvičení taekwonda. Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 193 cvičenců.

Největší zastoupení na tomto semináři měla škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (25), před školami Velešín (20), Sonkal (14), Dan-gun (12) a Frýdek Místek (12).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit dalších 5 svazových výherců originálního nákrčníku s motivem taekwonda, kteří budou tento nákrčník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Jana Krušinová, Škola taekwon‑do ITF Frýdek Místek
2. Adam Chlebek, Škola taekwon‑do ITF Karviná
3. Pavel Šnábl, Škola taekwon‑do ITF Sonkal
4. Šárka Šestáková, Škola taekwon‑do ITF Sonkal
5. Eliška Plisková, Škola taekwon‑do ITF Brno

Všem výhercům gratulujeme, nákrčníky všem zašleme tento týden poštou.

Ve vysílání online semináře budeme pokračovat také nadcházející víkend, kde se v neděli od 18:30 hodin můžete naučit hodně nového při nácviku vybraných základních technik a pak se učit nebo si zopakovat technickou sestavu na 3. dan Juche tul.

Jeden a půlhodinový seminář povede mistr Martin Zámečník (7. dan) a docházka z něj se bude opět zapisovat do svazové docházky. A samozřejmě nebude chybět ani soutěž o další 3 nákrčníky.

Takže se nezapomeňte v neděli 14. 2. 2021 v 18:30 hodin opět připojit na svazový youtube kanál.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI