Bulletin svazu

Výherci 18. svazového online taekwon‑do tréninku z 21. 2. 2021

22. 2. 2021 Marek Lazor

V neděli 21. února 2021 jste si měli možnost od 18:00 do 19:00 hodin již po osmnácté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového online taekwon‑do tréninku.

60 minutový trénink pro Vás všechny tentokrát vedl jeden z trenérů reprezentace České republiky, Aleš Vyzrál (5. dan), který je současně také vedoucím školy a hlavním trenérem školy Narama Plzeň.

Celý nedělní trénink, který byl určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na aktivní cvičení, kde nechybělo úvodní rozcvičení, hlavní část tréninku pak byla zaměřena na nácvik různých situací pro sportovní boj v taekwondu a nakonec nechybělo trochu posilování.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem! Podívejte se na záznam celého semináře:

Součástí i tohoto online tréninku byla soutěž, a to 3 originální svazové nákrčníky s motivem cvičení taekwonda. Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 95 cvičenců.

Největší zastoupení na tomto semináři měla škola taekwon‑do ITF Velešín (13), před školami Ge-baek Hosin Sool (12), Sonkal (8), Na-Mu (7) a Narama Plzeň (6).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit další 3 svazové výherce originálního nákrčníku s motivem taekwonda, kteří budou tento nákrčník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Jan Hůda, Škola taekwon‑do ITF Velešín
2. Bohumil Daniš, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool
3. Lada Oberreiterová, Škola taekwon‑do ITF Na-Mu

Navíc jsme opět, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy. Tímto speciálním výhercem se stal:

4. Ellen Cimická, Škola taekwon‑do ITF Narama Plzeň

Všem výhercům gratulujeme, nákrčníky všem zašleme tento týden poštou.

Ve vysílání online semináře budeme pokračovat také nadcházející víkend, kde se v neděli od 18:00 hodin můžete naučit hodně nového pod vedením mezinárodního instruktora a úspěšného veteránského reprezentanta ČR, Zdeňka Rubeše, trenéra školy taekwon‑do ITF Tong-il České Budějovice A samozřejmě nebude chybět ani soutěž o další 3 nákrčníky.

Takže se nezapomeňte v poslední únorovou neděli 21. 2. 2021 v 18:00 hodin opět připojit na svazový YouTube kanál.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI