Bulletin svazu

Výherci 24. speciálního svazového online taekwon‑do semináře z 4. 4. 2021

6. 4. 2021 Marek Lazor

První dubnovou a současně velikonoční neděli, 4. dubna 2021, jste měli možnost se od 18:00 do 20:00 hodin zúčastnit již dvacátého čtvrtého svazového online semináře v taekwondu ITF, a to opět na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF.

Na slavnostní velikonoční neděli jsme pro Vás všechny připravili opravu velmi speciální vysílání.

V průběhu celého uplynulého roku jsme Vám přinášeli online tréninky a semináře našich českých mistrů, mezinárodních instruktorů a trenérů z celé České republiky, do vysílání se několikrát zapojit osobně také velmistr Hwang Ho‑yong (9. dan).

Nyní jsme Vám přinesli takřka dvouhodinový záznam opravdu unikátního mezinárodního technického semináře, který vedl osobně zakladatel taekwonda, legendární korejský generál Choi Hong‑hi!

Jednalo se o unikátní záznam části Mezinárodního technického semináře ITF, který proběhl v Praze v České republice přesně na den před 23 lety, tedy 4. dubna roku 1998 ve sportovní hale FTVS UK Praha.

Na záznamu můžete vidět kromě generála Choi Hong‑hi, také jeho syna Choi Jung-hwa, našeho velmistra Hwang Ho‑yonga a celou řadu českých studentů taekwonda, dnes již mezinárodních instruktorů taekwonda.

Součástí i tohoto online semináře byla tradiční soutěž, a to o 3 svazové kraťasy s motivem taekwonda. Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo správně 87 cvičenců z 21 svazových škol.

Největší zastoupení také na tomto semináři měla naše největší škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (12), před školami Sonkal (10) a Tong-il (7) a školami Dan-Gun, Karviná, Na-Mu, Opava, Toi-Gae a Třeboň (všichni 5).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit další 3 svazové výherce svazových kraťas s motivem taekwonda, kteří budou tyto kraťasy zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Kateřina Ficková, Škola taekwon‑do ITF Třeboň
2. Pavel Procházka, Škola taekwon‑do ITF Dan-Gun
3. Tomáš Gola, Škola taekwon‑do ITF Kangsong

I tentokrát jsme losovali ještě čtvrtého výherce, a to vzhledem v vedoucímu semináře opět ze všech účastníků. Tímto, posledním, speciálním výhercem se stala:

4. Aneta Makovičková, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool

Všem výhercům gratulujeme, svazové kraťasy všem zašleme tento týden poštou.

Nadcházející neděli, 11. dubna 2021, na Vás všechny čeká opět velmi speciální taekwon‑do trénink. V březnu jsme oslovili s nabídkou všechny držitele černých pásků v České republice, s tím, že jeden vybraný povede online trénink přímo v den 66. výroční představení taekwonda jako nového moderního umění sebeobrany světové veřejnosti.

Nyní již můžeme představit, že touto velmi odvážnou osobou je dívka, Tereza Žilinská, držitelka 2. danu, dřívější reprezentantka ČR a současná členka i trenérka školy taekwon‑do ITF Sonkal v Praze.

Takže se nezapomeňte v neděli 11. dubna 2021 v 18:00 hodin opět připojit na svazový YouTube kanál. A opět bude také i soutěž o další svazové kraťasy.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI