Bulletin svazu

Výherci 25. speciálního svazového online taekwon‑do tréninku z 11. 4. 2021

13. 4. 2021 Marek Lazor

Také druhou dubovou neděli 11. dubna 2021 od 18:00 hodin jste měli možnost zúčastnit se zde nebo na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

I na den 66. narozenin taekwonda, jsme pro Vás připravili další speciální online trénink, jehož vedení jsme nabídli všem držitelům černého pásku v taekwondu ITF v České republice, s tím, že jeden vybraný povede právě v tento slavnostní den svůj online trénink pro všechny ostatní.

Nakonec se touto odvážnou osobou stala dívka, a to Tereza Žilinská, držitelka 2. danu, dřívější reprezentantka ČR a současná členka i trenérka školy taekwon‑do ITF Sonkal v Praze na Černém Mostě. Při tréninku ji navíc asistovala její sestra, dvojče Veronika Žilinská, držitelka 1. kupu.

60 minutový trénink, který byl určen opět nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen nejprve na zahřátí a protažení , hlavní část tréninku pak byla zaměřena na nácvik kombinací technik pro matsogi (boj) a na konci jste si mohli lehce zaposilovat. Připraveny byly především "holčičí cviky" na zadek, nohy a také trochu břicho.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Součástí i tohoto online tréninku byla tradiční soutěž, a to o 3 svazové kraťasy s motivem taekwonda. Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 78 cvičenců z 27 svazových škol.

Největší zastoupení na tomto semináři měla naše největší škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (13), před školami Velešín (8) a Sonkal (7) a školami Na-Mu (6) a Karviná (5).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit další 3 svazové výherce svazových kraťas s motivem taekwonda, kteří budou tyto kraťasy zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Václav Anděl, Škola taekwon‑do ITF Ostrava
2. Martin Tomek, Škola taekwon‑do ITF Toi-Gae Praha
3. Aneta Makovičková, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool

Navíc jsme opět, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy. Tímto speciálním výhercem se stala:

4. Vitaliya Gagloeva, Škola taekwon‑do ITF Sonkal

Všem výhercům gratulujeme, svazové kraťasy všem zašleme tento týden poštou.

Nadcházející neděli, 18. dubna 2021 od 18:00 hodin, na Vás čeká další technický seminář, který bude pro všechny držitele od 2. kupu a vyšší opět se svazovou docházkou a bude trvat 90 minut. Seminář povede mistr Martin Zámečník (7. dan) a bude zaměřen na technickou sestavu Choong Jang. Nebudete samozřejmě ochuzeni ani o další svazovou soutěž o kraťasy.

Takže se nezapomeňte v neděli 18. dubna 2021 v 18:00 hodin opět připojit na svazový YouTube kanál.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI