Bulletin svazu

Výherci 6. svazového on-line taekwon‑do tréninku z 8. 11. 2020

9. 11. 2020 Marek Lazor

V neděli 8. listopadu 2020 od 18:00 hodin jste měli všichni možnost si opět zacvičit a snad i naučit hodně nového na 6. svazovém on-line taekwon‑do tréninku. Ty se po letní přestávce díky pokračující nepříznivé situaci v České republice opět vrátily na naše stránky.

Tréninku se tentokrát ujal mistr taekwonda Ondřej Vrábel (7. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Sonkal.

Mistr Ondřej Vrábel je vedoucí jedné ze sportovně nejúspěšnějších škol taekwonda v České republice, kde cvičí úspěšní reprezentanti jako Jana Kovářová, Tereza Štekerová, Jirka Novák a mnozí další. Je také organizátor známých soutěží Sonkal OPEN a Ataxon OPEN v Praze.

Celý nedělní trénink, který byl určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na technickou sestavu Do-san (učí se jí nově žluto – zelené pásky), dále na způsob pohybu v technikách včetně otáčení a nakonec různé formy posilování nohou pro kopy.

Podívejte se na záznam celého tréninku:

Tréninku se opět zúčastnilo více jak 300 zájemců z 18 svazových škol a klubů taekwonda, přičemž v průměru cvičilo v jeden okamžik cvičilo 80 – 90 osob.

Součástí také tohoto tréninku byla soutěž, a to opět o 3 originální svazové ručníky s motivem cvičení taekwonda (chlapec, dívka).

Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 95 cvičenců, přičemž všichni byli také členové našeho svazu.

Největší zastoupení na tomto tréninku měla již tradičně škola taekwon‑do ITF NA-MU (20), před "domácí" školou Sonkal (16) a školou Ge-baek Hosin Sool (11).

Všem účastníkům soutěže jsme proto přidělili pořadové číslo podle toho, kdy se do soutěže přihlásili od 1 do 95. Následně jsme na internetu provedli losování na on-line generátoru náhodných čísel tak, že jsme provedli prvních 10 zkušebních losování a následně provedli ostré 11, 12 a 13 losování. Z těchto ostrých losování tentokrát vzešla čísla 42, 33 a 77.

Nyní již tedy můžeme zveřejnit všechny 3 svazové výherce originálního ručníku s motivem taekwonda, kteří budou tento ručník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Zuzka Uhrová, Škola taekwon‑do ITF Sonkal
2. Lukáš Novák, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool
3. Karolína Blechová , Škola taekwon‑do ITF Hwa-Rang

Všem výhercům gratulujeme a ručníky všem zašleme tento týden poštou.

Navíc jsme nově, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy (tedy 1 z 16 účastníků školy taekwonda ITF Sonkal). Tímto speciálním výhercem se stal cvičenec s číslem 8, a to:

4. Lukáš Lisa, Škola taekwon‑do ITF Sonkal

Pokud jste se nenašli mezi výherci, nezoufejte.

Již v neděli 15. listopadu 2020 opět od 18:00 hodin proběhne v pořadí 7. svazový on-line taekwon‑do trénink, kde budete mít opět šanci vyhrát.

Věříme, že se Vám i tentokrát trénink líbil a v neděli se potkáme společně na dalším, který povede osobně hlavní trenér reprezentace ČR, Mgr. Jan Mraček ze školy taekwon‑do ITF Třeboň!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI