Bulletin svazu

Výherci 8. svazového on-line taekwon‑do tréninku z 22. 11. 2020

24. 11. 2020 Marek Lazor

V neděli 22. listopadu 2020 od 18:00 hodin jste měli všichni možnost si opět zacvičit a snad i naučit hodně nového na 8. svazovém on-line taekwon‑do tréninku. Ty se po letní přestávce díky pokračující nepříznivé situaci v České republice opět vrátily na naše stránky.

Tréninku se tentokrát ujal mezinárodní instruktor taekwonda, Ing. Milan Prokeš (6. dan), hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Velešín.

Milan Prokeš je jedním z nejzkušenějších trenérů taekwonda ITF v České republice, bývalý úspěšný veteránský reprezentant ČR a propagátor taekwonda nejen v ČR, ale i v sousedním Rakousku.

Celý nedělní trénink, který byl určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na kombinaci technik taekwonda, jejich uvedení do praxe a taekwon‑do jako kondiční cvičení.

Měli jste možnost si také vyzkoušet krátké cvičení s nožem a uvolnění v jógovém stylu.

Podívejte se na záznam celého tréninku:

Tréninku se opět zúčastnilo více jak 200 zájemců z 23 svazových škol a klubů taekwonda, přičemž v průměru bylo připojeno v jeden okamžik 80 – 90 osob.

Součástí také tohoto tréninku byla soutěž, a to opět o 3 originální svazové ručníky s motivem cvičení taekwonda (chlapec, dívka).

Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 101 cvičenců, přičemž všichni byli také členové našeho svazu.

Největší zastoupení na tomto tréninku měla "domácí" škola taekwon‑do ITF Velešín (13), podobně jako škola NA-MU (13) a školami Ge-baek Hosin Sool (10) a Třeboň (8).

Všem účastníkům soutěže jsme proto přidělili pořadové číslo podle toho, kdy se do soutěže přihlásili od 1 do 101. Následně jsme na internetu provedli losování na on-line generátoru náhodných čísel tak, že jsme provedli prvních 10 zkušebních losování a následně provedli ostré 11, 12 a 13 losování. Z těchto ostrých losování tentokrát vzešla čísla 49, 14 a 79.

Nyní již tedy můžeme zveřejnit všechny 3 svazové výherce originálního ručníku s motivem taekwonda, kteří budou tento ručník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Ondřej Grulich, Škola taekwon‑do ITF Opava
2. Lucie Huvarová, Škola taekwon‑do ITF Do Kwan
3. Ota Petr, Škola taekwon‑do ITF Velešín

Všem výhercům gratulujeme a ručníky všem zašleme tento týden poštou.

Navíc jsme nově, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy (tedy 1 ze 13 účastníků školy taekwonda ITF Velešín). Tímto speciálním výhercem se stal cvičenec s číslem 1, a to:

4. Klára Hůdová, Škola taekwon‑do ITF Velešín

Pokud jste se nenašli mezi výherci, nezoufejte.

Již v neděli 29. listopadu 2020 proběhne mimořádně již od 17:00 do 19 hodin dvouhodinový v pořadí již 9. svazový on-line taekwon‑do seminář, kde budete mít opět šanci vyhrát.

Věříme, že se Vám i tentokrát cvičení líbilo a v neděli 29. listopadu 2020 se potkáme společně na dalším, které povede osobně hlavní instruktor Českého svazu taekwon‑do ITF, velmistr prof. Hwang Ho‑jong (9. dan) společně s dalšími českými mistry taekwonda. Podrobnosti přineseme v dalším článku.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI