Bulletin svazu

Výherci závěrečného, 29. online svazového technického semináře v taekwondu ITF z 9. 5. 2021

12. 5. 2021 Marek Lazor

Druhou květnovou neděli, 9. května 2021, jste se mohli od 18:00 hodin již po dvacáté deváté a také prozatím naposledy zúčastnit zde nebo na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového online technického semináře v taekwondu ITF.

Opět 90 minutový technický seminář, který byl s uznanou svazovou docházkou, vedl osobně korejský velmistr Hwang Ho‑jong (9. dan), hlavní instruktor taekwonda ITF v České republice. Asistoval mu tradičně mistr Ondřej Vrábel (7. dan) a studenti Ondřej Faltin (1. dan) a Tereza Simandlová (2. kup).

Celý nedělní technický seminář, který byl určen nejen členům našeho svazu, ale volně i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na výuku technických sestav v taekwondu ITF do 1. danu.

Na samém konci semináře se pak připojila online velká většina vedoucích škol i dalších instruktorů, a to nejen z České republiky, aby společně popřáli velmistru Hwangovi k jeho nádchcházejícím půlkulatým narozeninám.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Součástí i tohoto závěrečného online technického seminář byla tradiční soutěž, a to o 4 svazové kraťasy s motivem taekwonda. Do soutěže se v průběhu semináře správně přihlásilo 152 cvičenců z 29 svazových škol!

Největší zastoupení na tomto semináři měla tradičně největší škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool (21), před školami Velešín (18), Sonkal (13) a školami Na-Mu (11), Dan-Gun (10), Ostrava (8), Brno (7) a Tong-il České Budějovice (7).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit poslední 4 svazové výherce svazových kraťas s motivem taekwonda, kteří budou tyto kraťasy zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Kamil Tihelka, Škola taekwon‑do ITF Opava
2. Apolena Ponížilová, Škola taekwon‑do ITF Na-Mu
3. Stepan Knyshov, Škola taekwon‑do ITF Karviná
4. Michal Procházka, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Hosin Sool

Všem výhercům gratulujeme, svazové kraťasy všem zašleme tento týden poštou.

Věříme, že nyní se již všichni zapojujete opět do výuky ve Vaši školách a již brzy se opět osobně potkáme na některé ze svazových akcí.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI