Bulletin svazu

Zacvič si mimořádně v sobotu 6. 2. 2021 na 16. svazovém online semináři taekwonda, zúčastni se soutěže a získej navíc 4 hodiny do svazové docházky!

3. 2. 2021 Marek Lazor

Mimořádně v sobotu 6. února 2021 od 10:00 do 13:00 hodin se můžete již po šestnácté zúčastnit pouze přes tyto webové stránky Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového online taekwon‑do semináře.

Toto mimořádné vysílání, které bude součástí 1. části mezinárodního technického semináře ITF, bude trvat plných 180 minut a všem zapsaným účastníkům s technickým stupněm 2. kup nebo vyšší bude zapsán do svazové docházky. Docházka se bude zapisovat do formuláře google docs přístupného přes odkaz v době vysílání.

Odkaz na docházku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYV5sZJ2kbMGpbc7ximopSRSw2tjY9w7mPq-1L3maqCDk_YA/viewform

Celý technický seminář povede osobně korejský velmistr Hwang Ho‑jong (9. dan), hlavní instruktor taekwonda ITF v České republice a současně také předseda technické a vzdělávací komise ITF.

Tento seminář bude unikátní také v tom, že se na něj již nebudete mít možnost podívat znovu ze záznamu, protože pro všechny ostatní účastníky z celého světa je tento dvoudenní seminář, který má celkem 3 tříhodinové bloky, hrazený.

Máte tak pouze jednu možnost vidět tento seminář!

Tento, sobotní dopolední seminář, který je určen výhradně členům našeho svazu a účastníkům mezinárodního technického semináře ITF, bude zaměřen především na teorii taekwonda, základní techniky a nižší technické sestavy.

A to vše opět u Vás doma zde:

Připravena bude samozřejmě svazová soutěž pro všechny účastníky, tentokrát hned o 5 nákrčníků s motivem taekwonda.

Užijte si naše unikátní nedělní vysílání pro Vás!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI