Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 10. 1. 2021 na 12. svazovém online tréninku taekwonda a zúčastni se soutěže o zajímavé ceny!

6. 1. 2021 Marek Lazor

V neděli 10. ledna 2021 od 18:00 hodin se můžete již po dvanácté a poprvé v letošním roce zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

60 minutový trénink povede tentokrát další český mezinárodní instruktor taekwonda, a to Petr Smejkal (6. dan), vedoucího a hlavního trenéra Školy taekwon‑do ITF Toi-gae Praha, kterého můžete znát mimo jiné také jako letitého národního i mezinárodního rozhodčího taekwonda.

Celý nedělní trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen na aktivní cvičení, kde nebude chybět rozcvička, zahřátí, nácvik vybraných technik taekwonda a nakonec i posilovací cvičení zaměřené na střed těla.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět svazová soutěž pro všechny účastníky tréninku o tři ručníky s taekwon‑do motivem!

Navíc bude i letos vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tentokrát pouze ze členů školy taekwonda ITF Toi-gae Praha!

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně zacvičíme ve stále větších počtech.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI