Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 10. 5. 2020 na YOUTUBE kanálu na 3. svazovém online tréninku a vyhraj unikátní cenu!

7. 5. 2020 Marek Lazor

V neděli 10. května 2020 od 18:00 hodin se můžete již potřetí zúčastnit zde nebo na YOUTUBE kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Cca 60 minutový trénink tentokrát povede Libor Macháň (6. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Brno.

Libor je také jeden z našich nejúspěšnějších českých reprezentantů a aktuálně již více jak 5 let nejlepším veteránským bojovníkem na světě. Vyhrál v nejtěžší váhové kategorii nad 90 kg sportovní boj na mistrovství světa 2016 v Itálii, na mistrovství světa 2018 v Bělorusku i na posledním mistrovství světa 2019 v Bulharsku.

Celý trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude tentokrát zaměřen sice více na začátečníky v taekwondu ITF, avšak i ti pokročilí si přijdou na své. Celý trénink bude zaměřen na nácvik pohybu a technik pro sportovní boj.

Po zahřátí se začne pohybovým cvičením zaměřeným na úhyby, údery, změny směru ap. Poté bude rozcvičení, rozkopání a nácvik přímých úderů včetně kombinace.

Bude Vás také čekat nácvik technik s pohybem vpřed, vzad i bokem. Zajímavý bude určitě nácvik bojových kombinací. Nakonec Vás všechny ještě bude čekat závěrečné posilování a protažení.

A to vše opět u Vás v domácích podmínkách pouze se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět také ještě svazová soutěž, tentokrát sice jen o jednu, ale za to unikátní a hodnotnou věcnou cenu.

Jedná se o velký kovový věšák na medaile barevným vygravírovaným logem Mezinárodní federace taekwonda ITF. Celý věšák je z kartáčovaného nerez plechu tloušťky 2 mm. Rozměr 750 mm x 160 mm. Jedná se opravdu o velmi kvalitní a pevný věšák, který konečně udrží tíhu Vašich medailí.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně konečně zacvičíme ještě ve vetším počtu než minule.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI