Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 11. dubna 2021 na 25. svazovém speciálním online tréninku taekwonda a vyhraj zajímavou cenu!

6. 4. 2021 Marek Lazor

Druhou dubovou neděli 11. dubna 2021 od 18:00 hodin se můžete již po dvacáté páté těšit a zúčastnit se zde nebo na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Na den 66. výročí představení taekwonda, jako nového korejského umění sebeobrany, jsme pro Vás připravili další speciální online trénink.

V březnu jsme oslovili s nabídkou všechny držitele černých pásků v České republice, s tím, že jeden vybraný povede právě v tento den svůj online trénink pro všechny ostatní.

Nyní již můžeme představit, že touto velmi odvážnou osobou je dívka, a to Tereza Žilinská, držitelka 2. danu, dřívější reprezentantka ČR a současná členka i trenérka školy taekwon‑do ITF Sonkal v Praze na Černém Mostě. Asistovat při tréninku ji bude její sestra, dvojče Veronika Žilinská, držitelka 1. kupu.

60 minutový trénink, který je určen opět nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen nejprve na zahřátí a protažení především vestoje, hlavní část bude zaměřena na nácvik kombinací technik pro matsogi (boj) a na konci si můžete lehce zaposilovat. Připraveny budou především "holčičí cviky" na zadek, nohy a také trochu břicho. Pokud můžete, připravte si posilovací gumy pro domácí cvičení.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude samozřejmě svazová soutěž pro všechny účastníky o troje svazové kraťasy, které Vám mohou vhodně doplnit svazové tričko. Navíc bude i tentokrát vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tedy ze členů školy taekwonda ITF Sonkal.

Přihlásit do soutěže se můžete po celou dobu tréninku 11. 4. 2021 v době od 18:00 do cca 19:00 hodin zde:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmU-2P0cFsPjDmyVmQL2DlFjNmlEt7G35pjkH_Jr-9vIiMZw/viewform

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Užijte si naše další nedělní vysílání!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI