Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 15. 11. 2020 na 7. svazovém online tréninku taekwonda a zúčastni se soutěže o zajímavé ceny!

11. 11. 2020 Marek Lazor

V neděli 15. listopadu 2020 od 18:00 hodin se můžete již posedmé zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Cca 60 minutový trénink povede tentokrát mezinárodní instruktor taekwonda, a to Mgr. Jan Mraček (5. dan), hlavní trenér státní reprezentace ČR v taekwondu ITF a trenér školy taekwon‑do ITF Třeboň.

Jan Mraček je nejen mnoho let hlavní trenér České reprezentace v taekwondu ITF, ale také jeden z českých nejúspěšnějších reprezentantů, kdy prozatím jako jediný dokázal dvakrát zvítězit na mistrovství světa v taekwondu ITF ve sportovním boji .

Celý nedělní trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude fyzicky náročnější a bude zaměřen především na pohyb ve sportovním boji a následně na kondiční cvičení s použitím technik taekwonda.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět svazová soutěž pro všechny účastníky tréninku o tři ručníky s taekwon‑do motivem!

Navíc bude opět vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tentokrát pouze ze členů školy taekwonda ITF Třeboň.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně zacvičíme ještě ve větším počtu než minule.

6. on-line trénink s mistrem Ondřejem Vrábelem (7. dan) shlédlo již více jak 450 zájemců!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI