Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 24. 1. 2021 na 14. svazovém online semináři taekwonda, zúčastni se soutěže a získej navíc 2 hodiny do svazové docházky!

20. 1. 2021 Marek Lazor

V neděli 24. ledna 2021 od 18:00 hodin se můžete již po čtrnácté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Toto vysílání bude trvat mimořádně plných 90 minut a všem účastníkům s technickým stupněm 2. kup nebo vyšší bude zapsán do svazové docházky, podrobně jako dříve regionální semináře. Takovéto technické semináře, buďto s velmistrem Hwang Ho‑jongem, nebo českým mistrem taekwonda budeme vysílat vždy 2 x měsíčně.

Tento úvodní technický seminář povede mistr Ondřej Vrábel (7. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Sonkal. Tato škola patří mezi naše sportovně nejúspěšnější školy taekwonda v České republice, kde cvičí úspěšní reprezentanti jako Jana Kovářová, Tereza Štekerová, Jirka Novák a mnozí další. Škola je také organizátor známých soutěží Sonkal OPEN a Ataxon OPEN v Praze.

Celý nedělní seminář, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen především na výuku technických sestav Yul-gok, Joong-gun a Toi-gae (modrý a červený pásek).

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude samozřejmě svazová soutěž pro všechny účastníky o tři nákrčníky s motivem taekwonda. Navíc bude i letos vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tentokrát pouze ze členů školy taekwonda ITF Sonkal!

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Užijte si naše nedělní vysílání!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI