Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 25. 10. 2020 na YOUTUBE kanálu na 4. svazovém online tréninku taekwonda a vyhraj unikátní cenu!

21. 10. 2020 Marek Lazor

Vzhledem k aktuální situaci v České republice rozjíždí Český svaz taekwon‑do ITF opět pravidelné nedělní on-line tréninky taekwonda na youtube kanálu svazu.

V neděli 25. října 2020 od 18:00 hodin se můžete již počtvrté zúčastnit zde nebo na YOUTUBE kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Cca 60 minutový trénink tentokrát povede mezinárodní instruktor Kamil Tihelka (4. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Opava.

Kamil začal v jarních měsících prakticky jako jeden z prvních našich instruktorů vysílat on-line tréninkové hodiny nejen pro své členy a aktuálně má za sebou již více jak 50 on-line vysílání.

Celý trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude tentokrát zaměřen na vybrané techniky obecné sebeobrany v taekwondu, avšak i pokročilí si přijdou na své. Doporučujeme proto ideálně cvičit ve dvojicích (sourozenec, rodiče).

A to vše opět u Vás v domácích podmínkách pouze se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět svazová soutěž, tentokrát o tři ručníky s taekwon‑do motivem!

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně zacvičíme ještě ve větším počtu než minule, kdy se nás na tréninku sešlo takřka 500 taekwondistů!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI