Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 28. 2. 2021 na 19. svazovém online tréninku taekwonda a vyhraj zajímavou cenu!

23. 2. 2021 Marek Lazor

Poslední únorovou neděli 28. února 2021 od 18:00 hodin se můžete již po devatenácté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

60 minutový trénink pro Vás všechny tentokrát povede veteránský reprezentant ČR a aktuální veteránský mistr světa v silovém přerážení, Zdeněk Rubeš (5. dan), který je současně také trenérem školy taekwon‑do ITF Tong-il České Budějovice.

Celý nedělní trénink, který je určen opět nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen na aktivní cvičení, kde nebude chybět strečink, pasivní ohebnost, několik dirilových cvičení na techniky nohou, a to především pro technické sestavy a na závěr tradičně posilování, zejména pak na břicho.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude samozřejmě svazová soutěž pro všechny účastníky o tři nákrčníky s motivem taekwonda. Navíc bude i tentokrát vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tedy ze členů školy taekwonda ITF Tong-il České Budějovice.

Přihlásit do soutěže se můžete po celou dobu tréninku zde:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejKveXgd9TdEWHoYMOF6HODNjWWMh56Ii90AhSkvThUXfbwA/viewform

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Užijte si naše další nedělní vysílání!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI