Bulletin svazu

Zacvič si v neděli 8. 11. 2020 na 6. svazovém online tréninku taekwonda a zúčastni se soutěže o zajímavé ceny!

3. 11. 2020 Marek Lazor

V neděli 8. listopadu 2020 od 18:00 hodin se můžete již pošesté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Cca 60 minutový trénink povede tentokrát opět mistr taekwonda, a to Ondřej Vrábel (7. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Sonkal.

Mistr Ondřej Vrábel je vedoucí jedné ze sportovně nejúspěšnějších škol taekwonda v České republice, kde cvičí úspěšní reprezentanti jako Jana Kovářová, Tereza Štekerová, Jirka Novák a mnozí další. Je také organizátor známých soutěží Sonkal OPEN a Ataxon OPEN v Praze.

Celý nedělní trénink, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen na technickou sestavy Do-san (učí se jí nově žluto – zelené pásky), dále na způsob pohybu v technikách včetně otáčení a nakonec různé formy posilování nohou pro kopy.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět svazová soutěž pro všechny účastníky tréninku o tři ručníky s taekwon‑do motivem!

Navíc bude opět vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tentokrát pouze ze členů školy Sonkal.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně zacvičíme ještě ve větším počtu než minule.

5. on-line trénink s mistrem Martinem Zámečníkem (7. dan) shlédlo již více jak 500 zájemců!

Podívejte se také na jedno z prvních výukových videí, kde se představuje technická sestava Do-san, kterou se učí držitelé žluto-zeleného pásku v taekwondu ITF… video bylo natočeno v 60. letech minulého století.

Tuto neděli, 8. listopadu 2020, se můžete na svazovém on-line tréninku podívat na aktuální prezentaci technické sestavy Do-san v podání mistra Ondřeje Vrábela a jeho studentů.

Následně pak můžete porovnat, jak moc nebo málo se změnily techniky (pohyb, provedení) v této technické sestavě v rozmezí uplynulých 60 let…

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI