Bulletin svazu

Závěrečné soustředění státní reprezentace ČR v taekwondu ITF v roce 2019

11. 12. 2019 Hana Šiveňová

Ve dnech 6. až 8. 12. 2019 proběhlo ve Sportovním centru Brandýs nad Labem závěrečné soustředění české státní reprezentace v taekwondu ITF.

Celý víkend probíhal v soutěžním duchu, kdy byly pro reprezentanty připraveny sportovní hry o ceny. Soutěžilo se ve volejbale, fotbálku a na závěr vybíjená. Celkem bylo pět družstev, které porovnaly své síly v jednotlivých sportovních odvětvích.

Jednoznačným miláčkem všech se stalo družstvo s názvem Black Friday Adama Chlebka, které bavilo všechny diváky i protihráče.

V sobotu po ukončení soutěže byly rozdány hodnotné ceny a všichni reprezentanti se odebrali na regeneraci.

Večer bylo již připraveno pohoštění s velkým rautem pro všechny a poděkování za úspěšný rok a reprezentaci České republiky, kterého se zúčastnil i prezident svazu Ing. Marek Lazor (V. dan) a mistr Petr Poklop (VII. dan) vedoucí školy taekwon‑do ITF Dan-Gun.

V neděli bylo pro reprezentanty již jen relaxační dopoledne, kdy trénink strávily hraním her v tělocvičně a bazénu, poté vydatný oběd a hurá domů na přípravu brzy příchozích Vánoc a Nového roku, který bude pro českou reprezentaci stěžejní, jelikož mistrovství Evropy pořádá právě Česká republika.

Přejeme všem krásné vánoční svátky a šťastný Nový rok.

Hana Šiveňová
trenérka státní reprezentace taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI