Bulletin svazu

Závěrečné soustředění státní reprezentace v taekwondu ITF v roce 2022

28. 11. 2022 Jan Mraček

Kompletní státní reprezentace v taekwondu ITF se sešla 18. listopadu 2022 k závěrečnému soustředění v Brandýse nad Labem. Páteční trénink reprezentanti cvičili základní techniky a nízké sestavy, dále skákali speciální techniky a trénovali silové přerážení.

Sobota byla pro všechny hodně nabitá. Dopolední trénink začal míčovými hrami a pokračoval cvičením s Martinem Svitkem. Martin si připravil cviky pro kompenzaci, zátěž mimo závodní období a strečink. Tímto děkujeme Martinovi za celoroční spolupráci a těšíme se na pokračování v další sezóně. Na odpoledním tréninku probíhaly nácviky v chráničích a proběhlo i několikakolové matsogi a matsogi na 1. bod. Po tréninku ještě regenerace a od 19:15 závěrečný raut, na který dorazil i prezident svazu Ing. Petr Pařík, Ph.D., a generální sekretář svazu Ing. Tomáš Komrska. Po večeři a krátkém poděkování si každý trenér sedl se svým týmem a probral další sezónu, ve které bude naše účast na ME v Itálii a případně na MS v Kazachstánu do značné míry záležet na obdržených dotacích.

Nedělní trénink pak proběhl jednoduchý dril technik na lapy, pohyb a cvičení s odporovými gumami. Děkujeme reprezentantům za skvělou reprezentaci v roce 2022 a těšíme se na další výzvy v roce 2023.

Jan Mraček
hlavní trenér státní reprezentace
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI