Bulletin svazu

Závěrečný 29. svazový online technický seminář v taekwondu ITF

4. 5. 2021 Marek Lazor

Druhou květnovou neděli, 9. května 2021, se můžete od 18:00 hodin již po dvacáté deváté a věříme, že prozatím naposledy, zúčastnit zde nebo na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF závěrečného svazového online technického semináře v taekwondu ITF.

Opět 90 minutový technický seminář, který je s uznanou svazovou docházkou, povede osobně korejský velmistr Hwang Ho‑jong (9. dan), hlavní instruktor taekwonda ITF v České republice. Asistovat mu budou tradičně mistr Martin Zámečník (7. dan) a mistr Ondřej Vrábel (7. dan)

Zde si můžete zapsat docházku i přihlásit se do soutěže:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeShPhvhqzGZJJ_mmZKcQV0FgrCAV_r1eYJ6WZH27vvGpoCOQ/viewform

Celý nedělní technický seminář, který je určen nejen členům našeho svazu, ale volně i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen na výuku technických sestav v taekwondu ITF. Na samém konci semináře chystáme ještě jedno překvapení, takže se určitě vyplatí vydržet až do jeho konce.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude samozřejmě také svazová soutěž pro všechny účastníky, a to naposledy o 4 svazové kraťasy, které tak jistě vhodně doplní svazové triko, které už mnozí máte.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Užijte si toto naše závěrečné nedělní online vysílání, věříme, že již začínáte cvičit taekwon‑do ve skupinách venku a brzy se uvidíme osobně na svazových akcích!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI