Bulletin svazu

Zúčastni se v neděli 29. 11. 2020 již 9. svazového online semináře taekwonda a vyhraj navíc zajímavou cenu!

24. 11. 2020 Marek Lazor

V neděli 29. listopadu 2020 se můžete mimořádně již od 17:00 hodin již po deváté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do semináře. Tento seminář bude trvat 2 hodiny.

Protože jsme byli nuceni vzhledem ke stále trvajícímu nouzovému stavu v České republice zrušit tradiční celorepublikový technický seminář v taekwondu ITF, připravili jsme pro Vás jako náhradu tento dvouhodinový on-line seminář, který povedou držitelé nejvyšších technických stupňů v České republice.

Celým seminářem Vás bude tentokrát provázet osobně hlavní instruktor taekwonda v České republice, korejský velmistr Hwang Ho‑jong (9. dan). Asistovat mu budou mistr Martin Zámečník (7. dan) a mistr Ondřej Vrábel (7. dan).

Velmistr Hwang Ho‑jong vyučuje originální korejské taekwon‑do ITF v České republice již od roku 1987, přičemž nedávno předal českým studentům černý pásek s pořadovým číslem certifikátu 936. Přesně tolik českých studentů dokázalo za 33 let získat v České republice černý pásek v korejském taekwondu ITF.

Seminář, který je tentokrát určen především členům našeho svazu, případně dalším zájemcům, kteří již taekwon‑do alespoň trochu znají, bude zaměřen z největší části na zodpovídání online položených technických dotazů a vysvětlování správného provedení technik v jednotlivých technických sestavách.

Začne se dotazy od nejnižší technické sestavy Chon-ji a následně se bude pokračovat postupně na další technické sestavy. Vaše dotazy pak rozhodnou, kolik technických sestav se na tomto semináři probere. Pokud uvidíme velký zájem, připravíme případně později obdobný seminář na další, vyšší technické sestavy.

A to vše opět přímo u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět svazová soutěž pro všechny účastníky semináře známé ručníky s taekwon‑do motivem!

Všichni účastníci semináře s technickým stupněm 2. kup a vyšší získají další bonus, a to zapsanou docházku do svazových seminářů, podobně jako by se zúčastnili dvouhodinového semináře na živo.

Věříme, že si připravíte pro velmistra Hwanga a jeho tým dostatek technických otázek, na které byste chtěli znát odpověď. Ty budete moci psát celou dobu přímo do chatu. A nezapomeňte si také dát odběr svazového youtube kanálu www.youtube.com/c/CzechTaekwonDoITF

Věříme, že o cvičení taekwonda je stále zájem, v neděli si společně zacvičíme a naučíme se něco nového ještě ve větším počtu než na minulých online trénincích.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI