Bulletin svazu

Zúčastni se v neděli 3. 5. 2020 na kanálu YOUTUBE 2. svazového online tréninku a vyhraj originální tričko s motivem ME 2020!

2. 5. 2020 Marek Lazor

V neděli 3. května 2020 se můžete opět od 18:00 hodin zúčastnit zde nebo na YOUTUBE kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF v pořadí již 2. svazového on-line taekwon‑do tréninku.

Cca 60 minutový trénink tentokrát povede Ing. Filip Gavlas, DiS. (3. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Frýdek Místek a současně také trenér juniorské chlapecké reprezentace.

Filip je také autorem a realizátorem internetového projektu TAEKWONDO ONLINE.

Pro všechny členy svazu ale i další zájemce z řad veřejnosti bude připraven tento program. Nejprve se krátce protáhnete, zahřejete, vyzkoušíte si jednoduché nácviky pro sportovní boj a na závěr absolvujete krátký kondiční blok včetně uvolnění.

A to vše u Vás v domácích podmínkách pouze se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude opět také ještě svazová soutěž a 3 vylosovaní účastníci on-line tréninku budou moci ještě i zde vyhrát originální tričko s motivem ME 2020.

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Věříme, že je o taekwon‑do stále zájem a v neděli si společně konečně zacvičíme ještě ve vetším počtu než minule.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI