Bulletin svazu

Nejúspěšnější sportovec roku – hlasování v anketě, kolo Třeboň

21. 2. 2023 Jan Weidlich

I letos pokračuje po celé republice hlasování v anketě o Nejúspěšnějšího sportovce roku. Hlasování se týká 30 českých a moravských měst a stejně jako jsme vybízeli v závěru loňského roku k podpoře Nikol Kaprálové (umístila se v jižních Čechách na celkovém 6. místě), poprosíme o podporu i v případě našich dalších křehkých květin z jihu Čech. A to hned několika – Anežky Čurdové, Veroniky Rožboudové, Anety Biňovcové, Karolíny Chmelíkové a Veroniky Máchové. Můžete udělit až 5 hlasů (ještě že je děvčat jen 5) a to do čtvrtečních 17:00 hodin. Výsledky by měly být vyhlašovány 2. 3. 2023 v KD v Třeboni, kde mj. proběhlo 11. 2. 2023 první kolo Poháru Českého svazu taekwon‑do ITF. Všechny naše bojovnice mají za sebou hromadu závodních úspěchů, tak je pojďme podpořit. Moc děkujeme vedení třeboňského oddílu za aktivní přístup k anketě, kterou dáváme vědět, že něco takového jako taekwondo ITF v naší krásné zemi existuje a máme v něm spoustu úspěchů i na mezinárodní scéně.

Pokud byste se rozhodli děvčata podpořit svým hlasem v anketě, můžete tak učinit do tohoto čtvrtka 23. 2. 2023 do 17:00 na stránce www.nejuspesnejsisportovecroku.cz/udalost/118.

Pokud byste chtěli i Vy ve svých klubech a krajích nominovat někoho z úspěšných taekwondistů vašeho regionu, neváhejte a přihlaste daného bojovníka/bojovnici a jeho/její úspěchy do ankety – viz www.nejuspesnejsisportovecroku.cz/nominujte-sportovce. Pokud budete vypisovat jejich úspěchy, tak poprosíme o srozumitelnost v názvech disciplín pro širokou veřejnost – technické sestavy, sportovní boj, speciální techniky, silové přerážení. Podpoříte tím nejenom daného sportovce, ale i svůj klub, naše společné taekwondo ITF a ukážete třeba někomu dalšímu cestu k báječnému korejskému bojovému umění.

Jan Weidlich
vedoucí Propagačního oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI