Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #9 – Jak začínala mistryně světa v taekwondu.

27. 7. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut."

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

V pořadí devátý podcastový rozhovor Vám přineseme v premiéře v poslední červencový týden, ve středu 28. července 2021 ve 14:00 hodin.

Hostem devátého svazového podcastu bude vůbec první česká mistryně světa v taekwondu, Radka Heydušková (6. dan), dnes hlavní trenérka a vedoucí známě a úspěšné školy taekwonda Silla v Kolíně.

Radka patří k pionýrům taekwonda v České republice a vůbec ke sportovně nejúspěšnějším reprezentantům České republiky. Vždyť již v roce v roce 1994 dokázala ve velké konkurenci vyhrát na mistrovství světa v Malajsii ve sportovním boji do 58 kg zlatou medaili a získat tak vůbec poprvé pro Českou republiku světový titul v taekwondu.

Jak se však Radka vůbec k taekwondu dostala a jaké byly její začátky? Jak se taekwon‑do za posledních skoro 30 let změnilo a jak se na něj dívá dnes pohledem zkušené mezinárodní instruktorky taekwonda, držitelky 6. danu? To vše se dozvíte v tomto premiérovém rozhovoru.**

Tento rozhovor můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Máte-li námět nebo tip na zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI