Bulletin svazu

3. a poslední ON-LINE Mezinárodní technický seminář ITF s velmistrem Hwang Ho‑jongem

14. 9. 2021 Marek Lazor

Rádi bychom Vás všechny pozvali na letošní 3. a současně také poslední on-line Mezinárodní technický seminář ITF pod vedením velmistra Hwang Ho‑jonga (9. dan) a jeho asistentů mistra Martina Zámečníka (7. dan) a mistra Ondřeje Vrábela (7. dan).

Mezinárodní technický seminář se uskuteční ve dnech 9. a 10. října 2021 na online platformě ZOOM, a každý řádný účastník obdrží veškeré benefity jako z běžného mezinárodního technického semináře ITF.

V rámci podpory letošního Mistrovství Evropy 2021 v taekwondu ITF připravil Český svaz taekwon‑do ITF ve spolupráci s velmistrem Hwang Ho‑jongem pro všechny nominované mezinárodní rozhodčí na ME 2021 mimořádnou slevu ve výši 50% z poplatků.

V příloze najdete propozice, kde je také online přihláška a aktuální seznam všech již přihlášených účastníků.

Sekretariát svazu v nejbližší době zašle opět informaci, jak bude možné provést úhrady našich členů nejen v Eurech, ale především v českých korunách.

Tentokrát ani jedna část semináře nebude přístupná nepřihlášeným účastníkům.

Prosím, propagujte tuto unikátní a poslední on-line akci také mezi svými členy a studenty. Věříme, že seminář bude znovu přínosem pro všechny. Seminář pořádá Český svaz taekwon‑do a je schválen ústředím ITF.

Děkuji za vzetí těchto informací na vědomí, věřím že i tento mezinárodní technický seminář využijete ve svém dalším vzdělávání se v taekwondu.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI