Bulletin svazu

Podcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #27 – Petra Jíchová, Jaké bude mistrovství Evropy 2022?

27. 4. 2022 Marek Lazor

Do dvacátého sedmého svazového podcastu, který Vám přineseme v premiéře ve středu 27. dubna 2022 ve 14:00 hodin, si moderátor Ondřej Vrábel pozval do studia jednu z aktuálně nejúspěšnějších českých seniorských reprezentantek Petru Jíchovou.

Petra na sebe poprvé výrazně upozornila v roce 2016, když na mistrovství světa v Itálii vybojovala nečekaně, ale o to více zaslouženě zlatou medaili ve sportovním boji tenkrát ještě v mladších juniorkách. V loňském roce na mistrovství Evropy na Krétě vybojovala ve stejné disciplíně, avšak již mezi dospělými, opět zlatou medaili. Tu se pokusí v letošním roce v Chorvatsku obhájit. Poslechněte si mimo jiné, jak se Petra na letošní mistrovství připravuje i jak si myslí, že mistrovství Evropy letos dopadne.

Protože mistrovství Evropy 2022 již koncem března v chorvatské Poreči proběhlo, můžete se hned také podívat, jak moc se její představy naplnily.

Tento rozhovor, podobně jako i všechny ostatní, můžete najít na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Máte-li námět nebo tip na dalšího zajímavého hosta do našeho pocastového studia, napište nám na .

Marek Lazor
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI