Bulletin svazu

Sportovec Mladoboleslavska 2022

26. 4. 2023 Zdeněk Vavruška

Sportovci v Mladé Boleslavi mají od poloviny měsíce března nového krále. Tedy staronového. Stejně jako v roce 2020 usedl na trůn ankety Mladoboleslavský sportovec roku, jejímž vyhlašovatelem je od roku 2018 město Mladá Boleslav, judista Adam Kopecký. Ten si prohodil pořadí s loňským vítězem, letos stříbrným, florbalovým brankářem Boleslavi a české reprezentace Lukášem Bauerem. Třetí skončila čtyřnásobná medailistka z mistrovství Evropy v taekwondu Aneta Nekorancová.

„Jsem pyšný, že máme v našem městě tolik skvělých sportovců, a je báječné je vidět na jednom místě. Díky všem,“ řekl při předávání cen náměstek primátora Daniel Marek, který je i jedním z organizátorů akce.

Slavnostní galavečer, kde se ceny předávaly, se konal již tradičně v Domě kultury. Moderování se ujala osvědčená dvojice sporťáků z televize Nova, Petr Plintovič a Inna Puhajková. Na vyhlášení pak dorazili a oceněným trofeje předali vzácní hosté – nejlepší střelec české fotbalové reprezentace Jan Koller, dvojnásobný olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek a zpěvák Reago, který kromě předávání cen doprovodil celý večer také hudebně. Téměř dvouhodinový program sledoval zaplněný sál mladoboleslavského „kulturáku. “

Zdeněk Vavruška
vedoucí klubu Gebaek Mladá Boleslav
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI