Bulletin svazu

Videopodcast ČESKÉ TAEKWON‑DO #4 – Narozeninový rozhovor

30. 7. 2021 Marek Lazor

„Podcast je nejčastěji audiozáznam mluveného slova, který přináší posluchačům zajímavé informace, přičemž je typický svým delším časovým formátem, např. 30 až 60 minut. "

My jsme se pro Vás rozhodli přinášet tímto novým způsobem zajímavé informace především ze světa českého taekwonda, a to jak ve zvukové, tak i obrazové formě. Každý rozhovor zachytíme a následně nabídneme nejprve ve zvukové formě, protože toto zpracování je velmi rychlé a později také jako video.

V pořadí čtvrtý podcastový Video rozhovor v původním znění, navíc doplněný o anglické titulky, Vám přinášíme právě nyní:

Hostem svazového čtvrtého podcastu byla velmi vzácná osobnost, a to hlavní instruktor taekwonda ITF v České republice, korejský velmistr Hwang Ho‑jong, který nám poskytnul rozhovor u příležitosti svých 65. narozenin.

V podcastu se dozvíte mimo jiné také to, kterým dalším sportům se v mládí velmistr věnoval a proč, nebo v čem jsou dnešní studenti i instruktoři jiní, než před 30 lety.

Tento rozhovor můžete najít také na podcastovém kanálu ČESKÉ TAEKWON‑DO PODCAST na platformách Spotify, Apple podcasts a Google podcasts.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI