Bulletin svazu

Vítězové 19. letní svazové fotosoutěže o nejhezčí fotografii s tématikou taekwonda ITF!

1. 11. 2020 Marek Lazor

Český svaz taekwon‑do ITF vyhlásil letos 1. června 2020 již 19. ročník svazové soutěže o nejhezčí letní fotografii s tématikou taekwonda ITF.

Do uzávěrky 30. září 2020 dorazilo celkem 25 soutěžních fotografií, z nichž se pak 24 zúčastnilo vlastní soutěže.

Následně probíhalo po celý měsíc říjen na facebooku veřejné hlasování, ve kterém v letošním roce rozhodovaly "lajky" a ty docházely až do poslední minuty poslední říjnové půlnoci. Poté již bylo rozhodnuto o vítězi veřejného hlasování, kterým se stal soutěžící s číslem 8, který obdržel celkem 252 lajků.

Teď již můžeme také odtajnit jméno vítěze veřejného hlasování, kterým se stala Monika Burdová ze školy taekwon‑do ITF Do Kwan.

Současně také všechny fotografie hodnotila odborná komise svazu, ve které zasedli tradičně velmistr Hwang Ho‑jong a nově všichni vedoucí našich škol. Ani oni neznali dopředu autory fotografií, ale pouze soutěžní čísla.

Odborná komise nakonec svými body rozhodla o celkovém vítězi letošní fotosoutěže, kterým se stal jen velmi těsně soutěžící s číslem 4.

Teď již také můžeme odtajnit, že pod tímto číslem soutěžila Petra Heydušková ze školy Taekwon‑do ITF Silla.

Na druhém místě se umístila fotografie s číslem 14, se kterou soutěžila Šárka Třísková ze školy taekwon‑do ITF Sonkal.

A konečně na třetím místě se umístila fotografie s číslem 20, se kterou soutěžila Apolena Ponížilová ze školy taekwon‑do ITF Na-Mu.

Je to zřejmě poprvé, kdy si všechny ceny odnesou výhradně děvčata.

Všem výhercům samozřejmě moc a moc gratulujeme, všechny je osobně zkontaktujeme a odměníme pamětním certifikátem i hodnotnou cenou.

Bohužel vzhledem k odložení letošního Mistrovství České republiky v taekwondu ITF nebudeme moci všechny vítězky vyhlásit a odměnit tradičně na slavnostním ranním nástupu.

Věříme, že se i v příštím roce opět do soutěže, která bude slavit 20 let, co nejvíce zapojíte, abychom ukázali veřejnosti krásu korejského moderního umění sebeobrany, které zná celý svět pod názvem taekwon‑do!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI